Vacature: begeleider dagbesteding 27 uur – kans voor omscholers

Gezocht: begeleider dagbesteding die van aanpakken weet

Aantal vacatures: 1
Aantal uren: 27 uur per week, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Sollicitatieprocedure: Brief met CV per email naar Henriëtte Davelaar, info@zelfmakerij.nl

Streekboerderij De Zelfmakerij
Kromme elleboog 22, 9682 XH Oostwold | www.zelfmakerij.nl | info@zelfmakerij.nl

Vacature begeleider dagbesteding –
voor keur naar een man. Mogelijkheid voor iemand die zich wil laten omscholen. Lukt het je niet meer om je huidige werk te doen, ben je misschien deels afgekeurd voor je huidige werk, maar wil je wel graag in de zorg werken en actief mee doen. Misschien is dit een kans voor je.

Wij zijn op zoek naar een begeleider die de clientmedewerkers van het groenteam wil begeleiden. Je werkt mee in de tuin, veel buitenwerkzaamheden, en ondertussen begeleidt je de clientwerknemers.

Mbo-algemeen
Gevraagde (gedrags)competenties
Ethisch en integer handelen, Overtuigen en beïnvloeden, Samenwerken en overleggen, Aandacht en begrip tonen, Begeleiden
Overige eisen
Je beschikt over goede sociale vaardigheden, ervaring in de groensector, kunt met de doelgroep omgaan, staat stevig in de schoenen en wilt je graag laten omscholen tot begeleider in de zorg. Je bent bereid om naast je werk een BBL opleiding te volgen: maatschappelijke werk in de gehandicaptenzorg niveau 4.
Rijbewijs
B (Eis)

Het werk
Elke begeleider heeft een eigen aandachtsgebied, zoals klussen, groenvoorziening en horeca. We zijn op zoek naar een begeleider die de cliëntwerknemers van het team ‘Groen en Doen’ wil begeleiden. Hieronder vallen het groenonderhoud op de boerderij, de moestuin, kas, kruidentuin, vijver, voedselbos. Je werkt samen met de cliënten buiten. Je werkt actief mee. Je staat naast de cliënt en werkt naast elkaar. Wij geloven dat je op deze manier het beste inzicht krijgt in de problematiek van de cliëntwerknemer en zo direct de gesprekken kunt voeren.

Wat bieden wij jou?
Een plezierige werkomgeving op een unieke locatie, met een open cultuur. Met rust en ruimte voor je eigen ritme. Wij bieden je een baan met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg 35
  • 25 vakantiedagen, waarvan in ieder geval 2 weken vrij in de bouwvak en vrij vanaf kerst t/m oud & nieuw.

Interesse?
Brief met c.v. kan per email gestuurd worden naar Henriëtte Davelaar, info@zelfmakerij.nl.

[naar boven]