Bedrijfsuitjes

Stel je eigen uitje samen

Steeds vaker kregen we de vraag “organiseren jullie ook bedrijfsuitjes, het is hier zo mooi?”. Ja, dus. Naast  het bezoeken van De Zelfmakerij en het actief deelnemen met onze workshops, bieden wij ook volledige programma’s en workshops aan speciaal voor groepen. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, familiegroepen, vrienden/vriendinnengroepen of vrijgezellenfeestjes.

De minimale groepsgrootte voor het volgen van workshop en/of groepsuitje is 8 deelnemers en de maximale groepsgrootte 30 personen (afhankelijk van de gekozen workshop en de gekozen dag/datum). Het is mogelijk om buiten de openingstijden een bedrijfsuitje te reserveren.

Heb je interesse en wil je meer informatie, dan kan je ons een mail sturen met daarin de datumvoorkeur, de groepsgrootte en eventuele programmavoorkeur. Wij kunnen je dan onze vrijblijvende offerte toesturen met daarin uitleg over de verschillende programmamogelijkheden en tarieven.

Activiteiten

Rondleiding onze streekboerderij, Rondleiding en proeverij in onze jeneverstokerij. Of vergaderen? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Lunch

Keuze uit drie verschillende  lunch en broodmaaltijden.

Avondeten

In combinatie met een activiteit is het ook mogelijk om aansluitend te kiezen voor een uitgebreid diner of barbecue (BBQ).

Contact

Voor vragen over een bedrijfsuitje. Of reserveringen?

E-mail: info@zelfmakerij.nl
Tel: 06-21816700

Combineren maar….vanaf 8 personen. Reserveren nodig.

Activiteiten

Vergaderruimte 'Lutje Borg'

Vergaderen op een bijzondere locatie? Binnen op de deel is een dorpsplein gebouwd. De Lutje Borg biedt vergaderruimte aan 30 personen. Prijs: € 85,00 inclusief gebruik van beamer.

Rondleiding op streekboerderij De Zelfmakerij

Leer meer over hoe wij duurzaam leven. Een circulaire economie op 2 hectare grond. Dat kan in Nederland. Hoe? Je hoort het tijdens onze rondleiding van 1 uur. Prijs: € 4,- incl. BTW per persoon.

Rondleiding en proeverij distilleerderij

Op de streekboerderij is ook een jenever distilleerderij gevestigd 'Groninger Genever Stokerij'. We bieden vier verschillende arrangementen. Van rondleiding tot proeven en dineren. Prijs: vanaf € 19,- incl. BTW per persoon. Kijk voor de arrangementen op: https://groningergeneverstokerij.nl/proeverij/

Vanaf 8 personen. Reserveren is nodig.

Lunch

Lunch Fletum

Deze broodmaaltijd bestaat uit verschillende broodjes met beleg. Vleeswaren, kaas, zoetigheid en enkele warme hapjes, fruit, koffie, thee en melk. Prijs € 9,- incl. BTW per persoon.

Lunch Torum

Basis is lunch Fletum, maar nu zijn producten en ingrediënten toegevoegd die wij zelf gemaakt hebben of die bij speciaal bij ons uit de streek komen. Prijs: € 10,50 incl. BTW per persoon.

Lunch Berum - zelf aan de slag

We maken voor jullie en grote mand met daarin allemaal lekkers. Hiermee kan de groep zelf aan de slag om bijvoorbeeld lekkere wraps te maken, sandwiches en salade. Natuurlijk zitten er ook een paar ingrediënten in de mand die er niet in thuis horen :- Prijs: € 12,50 incl. BTW per persoon.

Vanaf 10 personen. mogelijk in combinatie met een activiteit. Reserveren is nodig.

Avondeten - diner

Outdoorcooking

Genieten van puur en gezond eten met een Groningse twist dat in een ouderwetse heksenketel wordt bereid. Maaltijdsoepen, stoofpotten, ovenschotels, big of lam aan het spit, zelfgebakken broden, kleurrijke salades, zoete- en hartige lekkernijen. Een breed scala aan met zorg bereide gerechten. Met respect voor de seizoenen, koken wij met pure ingrediënten gebruik makend van de oorspronkelijke tradities en zoveel mogelijk uit eigen kruidentuin. Prijs: vanaf €20 incl BTW afhankelijk van wensen

Barbecue (BBQ)

Buiten kan je heerlijk zitten. Ook bij slecht weer kan er worden gebarbecued, in de theeschenkerij is voldoende plaats om te zitten. 6 verschillende soorten vlees variërend van biefstuk tot stick, 2 soorten salade stokbrood + kruidenboter en diverse sausjes. Prijs: € 19,- exclusief drinken of € 32,- inclusief drink

[naar boven]