Brood van Bakker Wiebrand

Brood van Bakker Wiebrand

Het assortiment van de boerderijwinkel wordt steeds verder uitgebreid met duurzame en/of biologische producten uit Groningen. Vanaf volgende week kunnen klanten ook terecht voor biologisch brood van Bakker Wiebrand uit Bad Nieuweschans.

Bakker Wiebrand is gespecialiseerd in het bakken van biologisch desembrood. Brood met veel smaak met een lekker knapperige korst. Het brood is gebakken op basis van een eigen desemcultuur of op basis van een voordeeg met gist en met gebruik van biologische ingrediënten. Er worden geen kunstmatige smaak- en conserveermiddelen gebruikt. 

“We zijn erg blij dat Bakker Wiebrand ons heeft benaderd. Het is een mooie toevoeging aan ons assortiment. Klanten hoeven nu niet meer helemaal naar Bad Nieuweschans voor dit heerlijke brood. We zijn steeds op zoek naar biologische streekproducten. Zo hebben we onlangs ook zuivel toegevoegd aan ons assortiment; biologische kaas van boerderij Landleven uit Onstwedde en yoghurt, melk, karnemelk en kwark van De Zuivelmand uit Blijham’, aldus Henriëtte Davelaar, mede-eigenaar Streekboerderij De Zelfmakerij.

Brood kan van te voren besteld worden via de bestellijst die in de winkel ligt. De bestellijst kan ook digitaal opgevraagd worden via info@zelfmakerij.nl. Elke vrijdag kan het brood afgehaald worden in de boerderijwinkel.