Werknemers van dagbesteding De Zelfmakerij koken voor inwoners van Oostwold, Finsterwolde en Midwolda

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt op streekboerderij De Zelfmakerij in Oostwold. Met het team van de dagbesteding is de theeschenkerij en de boerderijwinkel verder uitgebouwd. Ook is de indeling van het erf, de moestuin en de kas verder verbeterd door de werknemers van de dagbesteding. Binnenin de boerderij ontstaat langzaam een waar dorsplein met vier kleine huisjes, waar o.a. een jeneverstokerij in is gevestigd. Om dit te vieren wordt er door het horecateam van de dagbesteding aanstaande vrijdag 12 juli uitgebreid gekookt. Inwoners uit Oostwold, Finsterwolde en Midwolda zijn van harte uitgenodigd om mee te eten, van 13:30 uur tot 15:30 uur op Streekboerderij De Zelfmakerij in Oostwold.

Verbinden door ontspanning

Het afgelopen jaar is er elke vrijdagochtend een open koffieochtend geweest op De Zelfmakerij in Oostwold. Deze koffieochtend wordt georganiseerd door verschillende inwoners uit Oostwold, Finsterwolde en Midwolda. Iedereen mag vrij inlopen voor een praatje en een kop koffie/thee met wat lekkers. Het doel van deze ochtend is verbinden door samen zijn op een laagdrempelige manier. Het is een gezellige, diverse groep mensen.

Wil je mee-eten?

De voorbereidingen voor de maaltijd zijn al in volle gang. Enkele werknemers van de dagbesteding komen oorspronkelijk uit Curaçao. Zij maken heerlijke roti, diverse salades en ander lekkers. Hierbij wordt koffie, thee of muntwater geserveerd. Doel van de middag is verbinden door samen te ontspannen. De vrijdagochtend koffiegroep en de clientwerknemers van De Zelfmakerij zijn in ieder geval aanwezig. Eet je mee? Kosten voor mee-eten en drinken zijn: €9,- per persoon. Opgeven kan t/m woensdag 10 juli op info@zelfmakerij.nl. Zien we je om 13:30 uur?

Na hard werken is het tijd voor ontspanning


Er is het afgelopen jaar hard gewerkt door iedereen. Daarom is het tijd voor even ontspanning. De Zelfmakerij is gesloten van 13 juli t/m 28 juli. 29 juli staan we weer voor jullie klaar.

Streekboerderij De Zelfmakerij |
Boerderijwinkel, Theeschenkerij, Jeneverstokerij, Bedrijfsuitjes en Dagbesteding